Yılbaşı Öncesi Kaçak İçkilere Geçit Yok

Yılbaşı Öncesi Kaçak İçkilere Geçit Yok
İzmir polisi, yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı ileri sürülen kaçak 2 bin 976 şişe rakı, 15 şişe votka, 19 şişe viski ele geçirirken olayla ilgili 1 kişiyi de gözaltına aldı.

- İzmir polisi, yılbaşı öncesi piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı ileri sürülen kaçak 2 bin 976 şişe rakı, 15 şişe votka, 19 şişe viski ele geçirirken olayla ilgili 1 kişiyi de gözaltına aldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova ilçesinde bir depoda, yılbaşı öncesi piyasaya sürülmeye hazırlanan kaçak içkiler olduğunu tespit etti. Teknik ve fiziki takipten sonra harekete geçen polis, depoya baskın yaptı. Operasyonda, piyasa değeri 240 bin lira olan sahte bandrollerle kaçak olarak piyasaya sürülmeyi bekleyen 2 bin 976 şişe rakı, 15 şişe votka, 19 şişe viski ele geçirildi. Depoda yapılan aramada ayrıca 502 bin çeşitli markalarda alkol şişesi etiketi, 500 bin sahte Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) bandrolü, 9 bin yabancı menşeli bandrol, 3 bin şişe kapak ve 2 bin 700 boş şişeye el konuldu. Polis, depo sahibi N.Y.'i gözaltına aldı.

YILBAŞI ÖNCESİ KAÇAK İÇKİLERE GEÇİT YOK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.