Yıldırımhan, Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu

Yıldırımhan, Basın Mensupları İle Kahvaltıda Buluştu
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek amacının Trabzon’a en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.Basın mensuplarıyla İkram...

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek amacının Trabzon’a en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.

Basın mensuplarıyla İkram Sofrası’nda bir araya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, yaklaşık 28 yıldır gerek siyaset gerekse bürokrasinin içinde bulunduğunu belirtti. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren gerek fiilen gerekse fikren içerisinde bulunduğunu belirten Yıldırımhan “7 Haziran’da yapılacak seçimlerin ülkemize ve şehrimize yeni bir dinamizmimle birlikte hayırlar getirmesini diliyorum. Yaklaşık 28 yıldan buyana gerek siyasette gerekse bürokraside şehrimize hizmet vermeye gayret eden üstlendiğim sorumlulukları yerine getirmeye çalışan birisiyim. AK Partinin kuruluşundan itibaren gerek fiilen gerekse fikren içerisinde bulunuyorum. 21 yüzyıl Türkiye’sinin en önemli ve en etkin siyasi hareketi olarak ülkemizi her alanda ayağa kaldıran AK Partiye mensubiyetim konjektürel gelip geçici şartlara göre bir mensubiyet değildir. Her şarta ve her zeminde gönülden desteklediğim içerisinde bulunduğum bir harekettir. Bu büyük hareketin öncüleri başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepsi bizim kader arkadaşımız ve büyüklerimizdir. Onlarla aynı davayı aynı millet ve memleket sevdasını sevda etmişizdir. Bir çoğu ile yakından tanıştığımız bu fedakar kadronun bir mensubu olmakla ayrıca iftihar ettiğimi belirtmek isterim. Şimdi bu yeni süreçte bu dava ve kader birlikteliğimizi milletimize hizmet yolunda mesai arkadaşlığına kavuşturmak ve yeni Türkiye için elimizi taşın altına koymak için milletvekili aday adayı için yola çıktık” dedi.

Trabzon’a milletvekili olarak hizmet şerefine nail olmak için yola çıktıklarını ifade eden Yıldırımhan, “Bütün sevdamı, hizmetimi fedakarlığımı verdiğim Trabzon’a milletvekili olarak hizmet şerefine nail olmayı ve halkımızla kucaklaşan anlayışla yolumuza devam etmeyi arzu ediyorum. Bugüne kadar yaşadığım olaylar ne olursa olsun fikrimden ve siyasi duruşumdan hiç bir taviz vermeden hiçbir savrulma ve yalpa yapmadan bugüne kadar yoluma devam ettim. Bana karşı oynanan oyunlara kurulan kumpaslara ve siyasi ön kesmelere rağmen kararlı bir şekilde yoluma devam etmeyi ve hizmetlerimi en maksimum seviyelere çıkarmayı özen gösterdim. Her zaman Trabzon’u ve Trabzon insanını önemsedim. Halkımızın her kesimiyle Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, bürokrasiyle ve basınımızla tek vücut olma azim ve kararlılığında oldum. Bundan sonra da aynı tavrımı devam ettireceğimden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Trabzon işimize geldiği zaman methedilecek işimize gelmediğinde sırt dönülecek bir şehir değildir” diye konuştu.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI  MAZHAR YILDIRIMHAN, ÜSTLENDİĞİ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDE OLDUĞUNU BELİRTEREK AMACININ TRABZON’A EN İYİ HİZMET VERMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.