Yıldız Atletlerden Vali Altıparmak’a Ziyaret

Yıldız Atletlerden Vali Altıparmak’a Ziyaret
2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampına katılan Kırşehir’li sporcu ve teknik heyet Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ettiler.Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2020 Küçükler ve Yıldızlar...

2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampına katılan Kırşehir’li sporcu ve teknik heyet Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ettiler.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampı Erzurum’da başladı.

18 Ağustos 2015 tarihinde başlayan ve 10 gün sürecek olan kampa 81 ilden 210 sporcunun yanı sıra 92 antrenör katılıyor.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Heyet Kurulu Üyesi Hanifi Aslantürk ile birlikte, kampa katılan Kırşehirli sporcu ve teknik heyeti kabul etti.

Kabulde TAF Teknik Kurul Üyesi Hanifi Aslantürk Vali Altıparmak’a kampla ilgili bilgi vererek, Federasyonun alt yapıya büyük bir önem verdiğini belirterek ,amaçlarının 2020 olimpiyatları kapsamında başlatılan kampta,geleceğin A Takımı Atletlerini yetiştirmek olduğunu söyledi.

Takım Antrenörü Mine Gökkaya’da olimpiyatlarda yarışması kuvvetli muhtemel sporcular için yüksek irtifa kamp merkezi olarak Erzurum’un çok uygun olduğunu belirterek, sporcuları fiziksel ve mental olarak hazırladıklarını söyledi.

Vali Altıparmak’ta kampa katılan tüm sporcu ve teknik heyete başarılar dileyerek, “Anadolu’nun zirve şehri Erzurum’un bir spor kenti olma yolunda hedefine emin adımlarla ilerlediğini,geçtiğimiz yıl bu düşünceden hareketle faaliyete geçen Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinin, yerli ve yabancı futbol kulüpleri, sporun diğer branşlarında yer alan yıldızları da ağırladığını belirterek" Erzurum, futbol, kış ve salon sporların ile bireysel sporlarda geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek" diye konuştu.

YILDIZ ATLETLERDEN VALİ ALTIPARMAK'A ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.