Yıldız Tilbe Kuşadası’nda Hayranlarıyla Buluştu

Yıldız Tilbe Kuşadası’nda Hayranlarıyla Buluştu
Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe Kuşadası’nda hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçının Kuşadası’ndaki konseri büyük ilgi görürken, hayranları hemen hemen tüm şarkılarında Yıldız Tilbe’ye eşlik etti.

- Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe Kuşadası’nda hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçının Kuşadası’ndaki konseri büyük ilgi görürken, hayranları hemen hemen tüm şarkılarında Yıldız Tilbe’ye eşlik etti.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Kuşadası'nda hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kuşadası Yılancı Burnu’ndaki Jade Beach Club’ta sahneye çıkan Yıldız Tilbe’ye hayranları büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, hem yeni albümü “Şivesi Sensin Aşk“tan, hem de eski albümlerinden şarkılarını seslendirdi.

Kuşadası’nda yaklaşık 15 yıldır yazlık evi bulunan ve yaz aylarını konserler ve programları dışında Kuşadası’nda geçiren ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, “Yaz tatillerimi sürekli Kuşadası’nda geçirmeme rağmen Kuşadası’nda sadece yılda bir kez konserim oluyor. Kuşadası’nı kendi memleketim gibi görüyorum. Bu nedenle yılda bir kez de bu konserle hem hemşerilerimle hem de tatil için Kuşadası’nı tercih edenlerle buluşmanın keyfini yaşıyorum“ dedi.

YILDIZ TİLBE KUŞADASI’NDA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.