YILIN DÜĞÜNÜ, CEMİLE SULTAN KORUSU’NDA

YILIN DÜĞÜNÜ, CEMİLE SULTAN KORUSU’NDA
Kahramanmaraş Büşükşehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri, Hukukçu-İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz’ın oğlu Serhan, Üsküdar Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen dillere destan düğünle yaşamını Aslı Demir’le birleştirdi.

Kahramanmaraş’ın saygın isimlerinden Serdar ve Süreyya Erdoğanyılmaz çiftinin yakışıklı oğlu Serhan, İbrahim ve Nalar Demir’in güzeller güzeli kızı Aslı ile dünya evine girdi.

img-20170723-wa0000.jpg

Sultan Abdülmecid'in kızı, İkinci Abdülmahid'in kızkardeşi Cemile Sultan'dan ismini alan tarihi koruda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin şahitliklerini, Kahramanmaraş eski Valilerinden İlhan Atış, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Baytaş ve Mehmet Karataş yaptı.

img-20170723-wa0001.jpg

Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mehmet Balduk, eski İl Emniyet Müdürlerinden Yılmaz Orhan, İşadamları Hanefi Öksüz, Abdülkadir Kurtul, Halil İbrahim Gümüşer, Abdullah Çinkay, Yusuf Akarca, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu ve yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, mutluluğa “Evet” diyen Serhan ve Aslı, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.

img-20170723-wa0002.jpg

Serhan’ın eşi için bestelediği şarkıyla, muhteşem boğaz manzarası eşliğinde ilk danslarını yapan çift, konuklarından büyük alkış aldı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan düğünde, davetlilerini güler yüz ve büyük bir misafirperverlik ile konuk eden Süreyya ve Serdar Erdoğanyılmaz çifti de tüm masaları tek tek dolaşarak, katılımcılarla yakından ilgilendiler.

img-20170723-wa0003.jpg

Evlatlarının düğün töreninde mutluluklarına ortak olan konuklarına şükranlarını sunan Serdar Erdoğanyılmaz, “Ailelerimizin bu güzel gününde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza müteşekkiriz. Çünkü sevgi paylaştıkça çoğalır. Konuklarımızda bu güzel İstanbul akşamında bizle birlikte oldular, mutluluğumuzu katladılar. Hepsine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bu evlilik neticesinde, çok güzel bir aile ortaya çıkacak, ülkemiz ve milletimize faydalı evlatlar yetişecektir. Bir kez daha bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza can-ı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız ” diye konuştu.

img-20170723-wa0004.jpg

Serhan ve Aslı çiftine, saadet dolu bir yuvada ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

img-20170723-wa0005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.