‘Yılın Yıldızları’ Sahipleriyle Buluşacak

‘Yılın Yıldızları’ Sahipleriyle Buluşacak
Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün 13’üncüsü düzenlediği ‘Yılın Yıldızları’ etkinliğinde, 5 bini aşkın ‘Yıldızlı Öğrenci’nin oylarıyla seçilen ‘Türkiye'nin En İyileri’, düzenlenen gecede sahipleriyle buluşacak.

- Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün 13’üncüsü düzenlediği ‘Yılın Yıldızları’ etkinliğinde, 5 bini aşkın ‘Yıldızlı Öğrenci’nin oylarıyla seçilen ‘Türkiye'nin En İyileri’, düzenlenen gecede sahipleriyle buluşacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü bu yıl 13’üncü kez ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’ni sahipleriyle buluşturuyor. Yılın Yıldızları Ödül Töreni 8 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'da kokteyl ile başlayacak. Ardından 21.00'da törene geçiş yapılacak. YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak geçen yıl Marka Tescil Belgesi ile tescillenen ödül töreni, 5 bini aşkın Yıldızlı öğrencinin oylarıyla ‘Türkiye'nin En İyileri’ni ağırlayacak.

EN İYİLER SEÇİLECEK

Törende yılın kadın şarkıcısı, yılın erkek şarkıcısı, yılın müzik grubu kategorilerin yanı sıra yılın ekonomisti, yılın show programı, yılın işadamı ve yılın iş kadını, yılın şirketi, yılın kanalı, yılın sivil toplum kuruluşu dalları başta olmak üzere 32 ayrı dalda ödüller verilecek.

‘Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri’ olarak anılan Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde basın, medya, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katılması bekleniyor.

‘YILIN YILDIZLARI’ SAHİPLERİYLE BULUŞACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.