Yılmaz: “Ordu’yu Ortak Akılla Yöneteceğiz”

Yılmaz: “Ordu’yu Ortak Akılla Yöneteceğiz”
İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

- İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

İlk olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Ali Yılmaz Ergen, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu başkanı olarak Enver Yılmaz’a hayırlı hizmetlerde bulunmasını temenni etti.

Başkan Enver Yılmaz da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, görev süresi içerisinde her zaman ‘adil ve adaletli’ olacaklarını söyledi. Yılmaz, “Ordu’yu ortak akılla yöneteceğiz. Aldığımız yüzde 55’in değil, Ordu’nun tamamının belediye başkanı olacağımızı daha önce söylemiştik. Bu şuurla çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Adil ve adaletli, önyargılardan arınmış bir şekilde, tüm STK’larımızla, siyasi partilerimizle, vatandaşlarımızla, basın mensuplarımızla birlikte şehri yöneteceğiz. Sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı büyük bir memnuniyet duydum” dedi.

Büyükşehirin ardından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret ederek İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Tekintaş’a görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Tekintaş, Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte yeniden yapılanmaya çalıştıklarını belirtti. Tekintaş, “Kısa süre içerisinde yapılanmamızı tamamlayarak hızlı bir şekilde icraatlarımıza başlayacağız. İnşallah beş yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarla 2019 yılında yapılacak seçimlere milletin beklentilerine cevap vermiş bir Belediye olarak gireceğiz” diye konuştu.

YILMAZ: “ORDU’YU ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.