Yılmaz Pancar Ekicileri Kooperatifini Ziyaret Etti

Yılmaz Pancar Ekicileri Kooperatifini Ziyaret Etti
Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz ve Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ömer Baysal ile birlikte Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatifi ziyaret ederek, yeni seçilen Yö...

Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz ve Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ömer Baysal ile birlikte Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatifi ziyaret ederek, yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Galip Doğançay ve yönetimine başarılar diledi.

İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Galip Doğançay’ i kutlayarak, Pancar Ekicileri Kooperatifi toplumda son derece önemli bir misyon üstlenen kuruluşu olduğunu söyledi. İl Müdürü Yılmaz, Erzincan gibi tarım ve hayvancılık sektörünün önemli olduğu illerde kooperatife daha büyük iş düştüğünü belirterek, yeni seçilen Erzincan Pancar Ekicileri Kooperatif yönetiminin bu anlamda başarılı olacağına inandıklarını söyledi. İl Müdürü Sırrı Yılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Galip Doğançay’ ise, "İl Müdürümüz ve Şube Müdürümüzün bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Erzincan’ da Tarım ve Hayvancılığın gelişimine katkı sağlayan tüm yetkililerimizle sürekli diyalog halinde olmayı, bu anlamda kendilerine ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.