Yılmaz Vural Kuralları Yürürlükte !

Yılmaz Vural Kuralları Yürürlükte !
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, anlamsız sarı kart gören oyuncularını uyararak, “İtirazdan dolayı kart gören oyuncu beni başına bela eder. Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı deği...

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, anlamsız sarı kart gören oyuncularını uyararak, “İtirazdan dolayı kart gören oyuncu beni başına bela eder. Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Herkes bizim istediklerimizi yapmak zorunda” dedi.

Kulüp idari binasında gazetecilerle haftalık basın toplantısı yapan Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, geçen hafta göreve geldiklerini ve kısa süre içinde takımı adapte etmeye çalıştıklarını belirterek, "Trabzonspor maçını kaybetmemize rağmen oyuncuların güvenini kazandık. Kaybetmemize rağmen oyuncuların moralleri yüksekti" diye konuştu.

Vural, düzenlediği basın toplantısında, kaybettikleri Trabzonspor maçına ilişkin yapılan hataları anlattı ve maçta gelişen önemli pozisyonları tek tek aktararak şansızlık yaşadıklarını söyledi.

Takımın puan durumunun çok kötü olduğunu ancak bu durumdan çıkmak için caba serf ettiklerini belirten Yılmaz Vural, "4 maçta 7 puan planlamıştık. Kolay değil. İstatistikler ortada. 21 maçta 4 maç kazanmış takım var. Kalan maçlarımızdan 7 galibiyet almamız lazım. Bunu başaracak kalite var takımda. Kardemir Karabükspor’un bulunduğu durum, hak ettiği durum değil. Oynadığı oyuna bakan herkes bu takımın ligde kalması gerektiğini bize iletiyor. Trabzonspor maçını lehimize bitiremedik ama oyuncularımın kendilerine güveni geldi ve kaybedilmesine rağmen moralli olmaları ileriye dönük yeşil ışık yaktı" şeklinde konuştu.

"HAKEMİN DAVRANIŞI DEĞİŞTİ"

Kardemir Karabükspor’un oynadığı her takımı yenecek kalitesinin bulunduğuna dikkat çeken Vural, "Küçük hatalarla maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Murat’ın bir faulde yerde fazla yatması ve bu durum karşısında Trabzonspor taraftarının inanılmaz bir tepkisi oldu. Dolayısıyla hakemin de o dakikadan sonra verdiği kararlarda kendilerine davranışları değişti" ifadelerini kullandı.

"GEREKSİZ SARI KARTTA OYUNCU BENİ BAŞINA BELA EDER"

"İtiraz ederek sarı kart görmeyeceksiniz. Gördüğünüz kartın bir anlamı olması lazım" diyen Vural, şunları söyledi:

“Oyun gereği yapılmış her sarı kart başımızın üstünde. Hatta kırmızı kart da dahil. Ama oyun dışı olanlar cezaya tabi olacak. İnsan yönetirken hep ödüllü yönetilmiyor. İtirazla oyuncu sarı kart görürse beni başına bela alır. Adam gibi görecek, itiraz etmeyecek. Adam gibi oyununu oynayacak. Bunu da kendilerine söyledim. Aramızda anlaşma var."

"BENİM DEDİĞİMİ YAPMAK ZORUNDASIN"

Oyuncularının hiçbir şeyden etkilemeden çıkıp oyun oynamasını ve kendisini göstermesini istediğini, bugün yapılan antrenmanda oyuncusu Viola’ya biraz yüksek sesle konuştuğunu ve oyuncunun da kırıldığını aktaran Vural, "Ben oyuncunun eşi ya da kız arkadaşı değilim. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. Senin kapris yapacağın yer başka yerlerdir, onlara yapacaksın. Oyuncu iki saatlik çalışma içinde bizi dinlemek, istediklerimizi yapmak zorunda. Olumsuzlukta ben gidiyorsam burada benim dediğim olacak, senin değil. Sonuç olarak sorumluluk bende. Hiçbir oyuncu gitti mi buradan. Kafkas buradan gitti. Çünkü Türkiye liglerinde en büyük sorun antrenör oyuncu ilişkilerinde maalesef, antrenör takımı kurmak kolay olmuyor. Ülkede futbol sisteminin getirdiği en büyük sıkıntıdır bu" açıklamasında bulundu.

GAZİANTEPSPOR MAÇI

Kazanmak zorunda oldukları önemli maçları olduğunu da vurgulayan Yılmaz Vural, "Önümüzde çok önemli Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarımız var. Bu takımlar bizim rakibimiz. Bu takımları yendiğimizde sıkıntıya düşecekler. Trabzonspor karşısındaki oyunun üstüne katarak bu maçlara çıkarsak kazanırız. Her şey çok güzel, bir tek sonuca ihtiyacımız var. Hep birlikte bu takımın ligde kalması adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oynamayan oyuncularımıza da teşvik verilecek. Takımdaki değişikliği oyuncularım aldı. Gaziantepspor’un son 3 maçını izledik. Ne yapabileceğini biliyoruz. Çift antrenmanla çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Kaybetme lüksümüz yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.