Yksm'de Vefa Gecesi

Yksmde Vefa Gecesi
Odunpazarı Belediyesinin katkılarıyla, "Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Gurubu" ve "Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği" tarafından düzenlenen Mesut Girgin vefa gecesi, Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekl

- Odunpazarı Belediyesinin katkılarıyla, "Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Gurubu" ve "Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği" tarafından düzenlenen Mesut Girgin vefa gecesi, Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleşti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Ertuğrul Karaş'ında Mesut Girgin’i yalnız bırakmadığı gecede, Kırım Derneği Halk Dansları Topluluğu özel bir gösteri sundu. Başkan Kazım Kurt, Mehmet Sadık Bozkurt’un sunumunda gerçekleşen anma gecesinde yaptığı konuşmada, Mesut Girgin için düzenlenen gecenin kendisi için büyük anlam ifade ettiğini vurguladı.

“Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Gurubu önemli bir işi başardı" diyen Başkan Kurt; "Eskişehirli sanatçıları unutmadı. Bu anlamda Mesut Girgin’de başarılı çizgisiyle bu vefayı hak etti. Mesut Girgin başarılı çizgisiyle gelecek kuşaklara örnek bir sanatçı. Başarılı bir sanat hayatı var. Ben bunun devam etmesini istiyorum. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa da yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Eskişehirli sanatseverler tarafından büyük ilgi gören programda Eskişehir’in sevilen sesleri Mithat Körler, Ali Rıza Saltık ve Saim Günal da Mesut Girgin’i yalnız bırakmadı.

Program başarılı sanatçı Mesut Girgin’in seslendirildiği birbirinden özel şarkılarla sona erdi.

YKSM'DE VEFA GECESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.