Yola Çıkan Köpek, Faciaya Yol Açıyordu: 4 Yaralı

Yola Çıkan Köpek, Faciaya Yol Açıyordu: 4 Yaralı
Kahramanmaraş’ta, Elbistan-Malatya Karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri polis 4 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş’ta, Elbistan-Malatya Karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri polis 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sabah 04.30 sıralarında Afşin ilçesinde polis memuru Ahmet Yılmaz’ın kullandığı 46 VE 904 plakalı otomobil, bir anda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca Cuma Dağlı yönetimindeki 46 VA 929 plakalı otomobil ile çarpıştıktan sonra yoldan çıkarak 5 metrelik şarampole uçtu. Kazada hurdaya dönen araçtakilerin yardımına kazanın sesini duyan vatandaşlar ve olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri ile 112 Acil Servis çalışanları yetişti. Kaza sonucu polis memuru Ahmet Yılmaz ile diğer araçta bulunan Cuma Dağlı, M. Mustafa Erdoğan, Mehmet Özmen yaralandı. Yaralılar Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BOŞ BEBEK ARABASI KORKUTTU

Kazazedelere yardım için bölgeye giden ekipler, bu sırada olay yerinde bulunan boş bebek arabasına odaklandı. Bebeğin kazanın etkisiyle savrulmuş olabileceğini düşünen görevliler yolda ve çevrede geniş çaplı arama yaptı. Ancak bebek arabasının kullanılmadığı öğrenilince rahat bir nefes alındı.

ELBİSTAN-MALATYA KARAYOLUNUN ÇİÇEK MAHALLESİ BÖLÜMÜNDE MEYDANA GELEN VE İKİ ARACIN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA BİRİ POLİS TOPLAM 4 KİŞİ YARALANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.