Yöresel Ürünler İnternette Kapışılıyor

Yöresel Ürünler İnternette Kapışılıyor
Kahramanmaraş’ın kültürünü en iyi anlatan yöresel ürünler artık internet ortamında müdavimleri ile buluşuyor.

Kahramanmaraş’ın kültürünü en iyi anlatan yöresel ürünler artık internet ortamında müdavimleri ile buluşuyor.

Yöresel ürünlere ilginin her geçen gün arttığı günümüz Türkiye’sinde sektör de sürekli büyüyor. Yöresel ürünlerin satışı internet ortamında da büyük ilgi görüyor. Sektör de ciddi derece söz sahibi olan e-ticaret şirketlerine bir yenisi daha eklendi. Kahramanmaraş merkezli faaliyete geçen www.marasyoresel.com internet üzerinden yöresel ürünlerin satışını yapıyor.

Genç bir girişimcinin bir fikir ile eyleme geçirdiği marasyoresel.com şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Kurucusu genç girişimci Abdurrahim Kırkgeçit, Kahramanmaraş’ın nam-ı dünyaya yayılmış dondurmasını, cipsleri kıskandıran Yavuz Sultan Selim’in mirası tarhanasını, tescilli meşhur kırmızıbiberini, Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Truva, Gladyatör, Büyük İskender filmlerinde de kullanılan yemenisini, Maraşlı ustalarımızın göz nuru bakır işlemesi ve ahşap oyma ürünlerini internet pazarında satışa sunuyor.

abdurrahim-kirkgecit.jpg

Maraşyöresel.com kurucusu Abdurrahim Kırkgeçit konuya ilişkin olarak,  “Burada satışın da ötesine geçerek Kahramanmaraş’ın tanıtımına da katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Sanal pazarımızda 78 çeşit ürün sergileniyor. Bu ürünler tamamen Kahramanmaraş yöresine ait olan özel ürünler. www.marasyorsel.com Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermektedir. 600 km uzaklıktaki yerlere 24 saat içerisinde ürün gönderebiliyoruz. 600 km’den fazla olan yerlereyse de bu süre 48 saati buluyor. Kahramanmaraş’ta üretilen kaliteli ve doğal ürünleri, el emeği göz nuru eserleri müdavimleri ile buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.