Yosk, İranlı Morteza Gharibloo’la Anlaştı

Yosk, İranlı Morteza Gharibloo’la Anlaştı
2014-2015 sezonunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ve Euro League 3 Cup’ta mücadele edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), İspanya’nın Getafe takımının formasını giyen İranlı oyuncu Morteza Gharibloo ile anlaştı.

- 2014-2015 sezonunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ve Euro League 3 Cup’ta mücadele edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), İspanya’nın Getafe takımının formasını giyen İranlı oyuncu Morteza Gharibloo ile anlaştı.

Akkök Şirketleri Grubu’nun destek verdiği Yalova ekibi, birçok yıldızını kaybederken dış transfer çalışmalarına start verdi. İç transferde Şuayip Kablan, Ahmet İkizoğlu ve Eyüp Atırcıoğlu ile yollarını ayıran YOSK bu oyuncuların boşluğunu doldurabilmek için düğmeye bastı. Gharibloo ile anlaştıklarının altını çizen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, “İspanya’da daha önce Amfiv Vigo takımı’nda oynayan son olarak Getafe’de basketbol yaşantısını sürdüren İranlı Morteza Gharibloo’yu transfer edebilmek için girişimlere başladık ve görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncu, Türkiye’ye ve takımımıza gelebilmek için olumlu yanıt verdi. Kendisinin takımımıza faydalı olacağını düşünüyorum ve bu transferin önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlanmasını arzu ediyorum” şeklinde konuştu.

YOSK, İRANLI MORTEZA GHARİBLOO’LA ANLAŞTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.