Yozgat Özel Ergin Koleji Sporcuları Basketbolda Kendini Gösteriyor

Yozgat Özel Ergin Koleji Sporcuları Basketbolda Kendini Gösteriyor
Yozgat Özel Ergin Koleji Öğrencisi Alihan Dursun, İstanbul Darüşşafaka Cemiyeti Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda düzenlenen uluslararası basketbol kampında Yozgat ve Türkiye’yi temsil etti.

- Yozgat Özel Ergin Koleji Öğrencisi Alihan Dursun, İstanbul Darüşşafaka Cemiyeti Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda düzenlenen uluslararası basketbol kampında Yozgat ve Türkiye’yi temsil etti.

Özel Ergin Koleji öğrencisi Alihan Dursun, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen kampta başarılı 10 sporcu arasına girerek, İstanbul’da düzenlenen, 87 ülkeden katılımın sağlandığı Camp PASS IT ON’a katıldı.

TBF 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yozgat Eğitim Koordinatörü Ferhat Erdem, Yozgat’ın basketbolda önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, ”12 Dev Adam Basketbol Okullarını Yozgat’ta da gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. 12 DABO’ya Özel Ergin Koleji de büyük katkı sağlamaktadır. Verdiği desteklerden dolayı Özel Ergin Koleji yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuzhan Köker, yaklaşık 1 yıldır 12 Dev Adam Basketbol Okulları projesi kapsamında çalışma yaptıklarını belirterek, “Yaz döneminde de çalışmalarımız devam etti. Yaptığımız bu çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. İl geneli yapılan turnuvalara Özel Ergin damgasını vurdu. Daha sonra yaz döneminde 12 Dev Adam Basketbol Okulları Projesi kapsamında gerçekleştirilen kuzey grubu müsabakalarında 5 oyuncumuz Türkiye finallerine seçildi. Bu öğrencilerimizden biri de şu anda 8. sınıfa geçen Alihan Dursun öğrencimiz Türkiye finallerinde üstün bir performans sergileyerek All Stara seçildi. Bu proje kapsamında Afyon'da yapılan uluslararası basketbol kapındaki performansı ile öğrencimiz Alihan Dursun Pasiton’e seçilerek okulumuzun ve Yozgat’ımızın isminin duyulmasına vesile oldu. Pasiton 87 farklı ülkeden 175 sporcunun ve 90 koçun yer aldığı uluslararası bir kamp yani gelecek vadeden genç basketbolculardan Türkiye’den 10 kişi bu kampa katılmaya hak kazandı” diye konuştu.

YOZGAT ÖZEL ERGİN KOLEJİ SPORCULARI BASKETBOLDA KENDİNİ GÖSTERİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.