Yozgat Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı Esob Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Yozgat Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı Esob Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, 4 Mayıs’ta yapılacak olan Yozgat Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

- Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, 4 Mayıs’ta yapılacak olan Yozgat Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Yozgat’ta 18 Yıldır Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yürüten Bakıcı, Yozgat Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına aday olduğunu söyledi. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat esnafına, hizmet etmek olduğunu vurgulayan Bakıcı, “İnşallah 18 yıldır başarı ile sürdürdüğümüze inandığımız Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını, Esnaf Odaları Birliği Başkanı olarak da yürütüp Yozgat halkına daha iyi hizmetler sunmak istiyoruz” dedi.

Türkiye’de kendisine ait mülkü ve idari binası olmayan tek Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’nın Yozgat olduğuna değinen Bakıcı, “Başkan olduğumuz takdirde ilk işimiz birliğimize ait bir bina sağlamaktır. Bunu da Şoförler ve Otomobilciler Odamızın üst katı olarak düşünüyorum. Burasını birlik idari binası yaptığımızda aylık 4,5- 5 Bin lira verilen kiramız odamızda kalmış olacak ve bunu da esnafımızın veya diğer odalarımızın hizmetinde kullanacağız” diye konuştu.

Esnaf odalarının üst birimi olan Esnaf Odaları Birliği Olarak ilçe odaları ile her zaman birlik beraberlik içerisinde olacakları dile getiren Bakıcı, “Amacımız ilimizin ve ilçelerimizin gelişmesi, kalkınması için bütün ilçe odalarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. İlimizle ilçelerimizin bağlarını güçlendirip, birlikte projeler üretip Yozgat’ımızın özlediği hizmetlere kavuşmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Yozgat merkezde 8 ilçelerde 22 olmak üzere toplam 30 odanın bulunduğunu kaydeden Bakıcı, “Yaklaşık 250 delegemiz oy kullanacak. Biz hizmete talibiz. Bazı arkadaşlarımız adaylık açıklamamız için geç kalındığını söylüyor. Ancak bu bir belediye seçimi veya milletvekili seçimi değil. Biz bütün ilçelerimizi, bütün delegelerimizi tek tek ziyaret edip projelerimizi anlatacağız. Esnaf Odaları Birliği Olarak Yozgat’ımızı hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.