Yozgat’ta Belediye Başkanı Ve Milletvekili Çöp Topladı

Yozgat’ta Belediye Başkanı Ve Milletvekili Çöp Topladı
Yozgat Belediyesi, ’Daha güzel ve temiz bir Yozgat için hep birlikte temizleyelim, temiz tutalım’ sloganıyla temizlik kampanyası başlattı.Cuhriyet Meydanında start alan kampanyada, Belediye Başkanı Ka...

Yozgat Belediyesi, ’Daha güzel ve temiz bir Yozgat için hep birlikte temizleyelim, temiz tutalım’ sloganıyla temizlik kampanyası başlattı.

Cuhriyet Meydanında start alan kampanyada, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve kampanyaya destek veren vatandaşlar sokak sokak dolaşarak çöp topladı.

Yozgat Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Kazım Arslan, yaşanabilir bir Yozgat’ın kalıcı projeler ve alt yapının yanı sıra temiz bir çevreyle hayat bulacağını söyledi. Arslan, “Her fırsatta yaşanabilir bir Yozgat’tan bahsediyoruz. Yaşanabilir Yozgat’ı oluşturma noktasında hizmet kurumların, yerel yönetimlerin görevi, bu şehri temiz tutmak, yapılanları korumak ise hepimizin tüm Yozgatlıların sorumluluğunda. Evim yetmez, çevremde temiz olsun diyen, çevreye duyarlı, geleceğini düşünen bir toplum olmak durumundayız” dedi.

Cumhuriyet Meydanında çekirdek çitleyip, çevreyi kirletenler aynı anda, ’Çorum daha temiz, Sivas daha temiz edebiyatı’ yapıyor, diye konuşan Başkan Arslan, “Belediye olarak şehrin temizliği tabiki görevimiz ancak, bu kampanya ile temizlik bilincini oluşturmak istiyoruz. Eğer halkımız bu konuda bize yardımcı olursa, daha temiz Yozgat için daha fazla imkan ve zaman bulmuş oluruz. Yozgat’ta tespit ettiğimiz ve çevreyi en çok kirleten sorun sigara izmaritleri ve kuruyemiş atıkları” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın konuşmasının ardından kampanyaya katılan öğrenciler ve vatandaşlar şehrin farklı bölgelerine dağılarak çevre temizliği yaptı. Çarşı içerisinde kampanyanın startını veren Başkan Arslan ve Milletvekili Yusuf Başer, yerlere atılan sigara izmaritlerini topladı.

YOZGAT’TA BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ ÇÖP TOPLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.