Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Çalışmaları Denetledi

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanları Çalışmaları Denetledi
Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi eş başkanları, başlatılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde denetledi.Yüksekova Belediyesi eş başkanları Ruken Yetişkin ve Tacettin Safalı, meclis üyeleri ile b...

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi eş başkanları, başlatılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde denetledi.

Yüksekova Belediyesi eş başkanları Ruken Yetişkin ve Tacettin Safalı, meclis üyeleri ile beraber Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eski mezbaha mevkiinde başlatılan kilitli parke taşı çalışmalarını denetledi. Eş başkanlar, çalışmaların başlatılacağı bölgeleri de gezerek, bir an evvel başlatılabilmesi için belediye tekniker elemanlarına yeni talimatlar verdiler.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Eş Başkan Ruken Yetişkin, “Bu sene çalışmalarımıza erken başladık, bu da havaların geçen senelere oranla daha erken ısınmasından ve karların erimesinden kaynaklı. Bilindiği gibi ilçemizin hava koşulları bazen bizim için bariz engel olabiliyor. Ama bu sene fırsat bilip hemen çalışmalarımızın startını verdik. Bu sene halk toplantılarıyla aciliyet arz eden yollarımızı halkla birlikte kararlaştırıp programa aldık. Bütün yollarımızı sırasıyla yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİ BELEDİYE EŞ BAŞKANLARI, BAŞLATILAN KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINI YERİNDE DENETLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.