Yükümlüleri Topluma Kazandıracak “Sporla Mutlu Yaşa Projesi”nin Protokolü İmzalandı

Yükümlüleri Topluma Kazandıracak “Sporla Mutlu Yaşa Projesi”nin Protokolü İmzalandı
Afyonkarahisar’da yükümlülerin topluma kazandırılmalarını sağlamak amacıyla Afyonkarahisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sporla Mutlu Yaşa Projesi”nin protokolü Vali Yardımcısı...

Afyonkarahisar’da yükümlülerin topluma kazandırılmalarını sağlamak amacıyla Afyonkarahisar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Sporla Mutlu Yaşa Projesi”nin protokolü Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında imzalandı.

Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında gerçekleştirilen “Sporla Mutlu Yaşa Proje”sinin protokol imza törenine Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Mehmet Yeşilırmak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Orman İşletme Müdür Vekili Esat Şimşek, Fidanlık Müdür Vekili Mutlu Tepe, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Kılınç ve Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan projenin çok anlamlı ve yerinde bir proje olduğunun altını çizen Vali Yardımcısı Erhan Günay, “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” sözünü hatırlatarak, herkesin en az bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini kaydetti. Toplantı sırasında kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından bu tür sosyal sorumluluk kazandıran projelere her türlü desteği vereceklerinin sözlerini alan Vali Yardımcısı Erhan Günay, bu ve bunun gibi projelerle Afyonkarahisar’ın çok yol kat edeceğini belirtirken emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Sporla Mutlu Yaşa Projesi”nin protokolünün imza töreni Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında atılan imzalarla sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.