Yunus Akgül’den Babaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yunus Akgül’den Babaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü, Başbakan Müşaviri Yunus Akgül, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü, Başbakan Müşaviri Yunus Akgül, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olan Başbakan Müşaviri Yunus Akgül, parti tarafından aday gösterilen ve belediye başkanlığını kazanan Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Akgül ve Babaş, makam odasında birbirine sarılarak sıcak mesajlar verdi.

“KASTAMONU, DOĞRU TERCİH YAPTI”

Ziyarette Yunus Akgül, Tahsin Babaş’ın Kastamonu’ya çok güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi. Akgül, şöyle konuştu: ”Seçim bitti bundan sonra tüm enerjimizi Kastamonu’ya güzel hizmetleri kazandırmak ve güzel hizmetler yapmak için harcayacağız. Kardeşim Tahsin Babaş’a elimden gelen desteği vermeye hazırım. Bana ne zaman iş düşerse çağırılmam halinde buraya gelir çalışırım. Ankara’da da her türlü desteği vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Kastamonu büyük hizmetleri alacağı dönemi başladı. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu’yu çok seviyor. Buraya ayrı bir ilgisi var. Kastamonu Belediyesi’nden gelen her isteğin yerine getirileceğinden hiç şüphem yok. Kastamonulular doğru bir tercih yaptı. İnşallah bunu beş yıl sonra daha iyi idrak edecekler”

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, siyasilerden ve Ankara’daki bürokratlardan büyük bir destek alacaklarına inandığını söyledi. Babaş, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz. Çalışıyoruz. Elimizden geleni yapacağız. İlk olarak Ankara’ya gidip bakanlık nezdinde görüşmeler yapacağız” dedi.

Ziyaretinde Akgül’e Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru da eşlik etti.

YUNUS AKGÜL’DEN BABAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.