Yunusemre Belediyesi Ortaköy’ü Spor Ve Turizm Merkezi Yapacak

Yunusemre Belediyesi Ortaköy’ü Spor Ve Turizm Merkezi Yapacak
Yunusemre Belediyesi, Ortaköy’ü hayata geçireceği projeler ile spor ve turizm merkezi haline getirecek.Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Komisyonu, Kültür ve Turizm Komisyonu ile Kırsal Bölge Kalkı...

Yunusemre Belediyesi, Ortaköy’ü hayata geçireceği projeler ile spor ve turizm merkezi haline getirecek.

Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Komisyonu, Kültür ve Turizm Komisyonu ile Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu üyeleri, Ortaköy Mahallesi’nde sportif, kültürel ve sosyal alanda projeler gerçekleştirmek amacıyla incelemelerde bulundu. İnceleme sonucu dinlenme alanları, kamp merkezleri, turizm ve spor alanlarının oluşturulması kararı alındı. Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Arif Alkan, Yuntdağı bölgesinde spor tesisi, piknik alanları, kültür ve turizm ile ilgili yatırımlar yapmayı planladıklarını kaydetti.

Alkan, Ortaköy Mahallesini spor ve turizm merkezi haline getireceklerini vurgulayarak "Ortaköy Mahallemize yapılacak yatırımlar konusunda Gençlik ve Spor Komisyonumuz, Kültür ve Turizm Komisyonumuz ile Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonumuz ortak projeler görüşmek amacıyla Ortaköy’de buluştu. Bu görüşmeye Celal Bayar Üniversitesi ’nden Yrd. Doç. Dr. Yusuf Sezgi’nde arkeolojik çalışmalarda bulunmak amacıyla katılımda bulundu. Obasya projemizin olduğu yerler tespit edildi. Ortaköy’de sportif kültürel ve sosyal alanda yapılacak projeler görüşüldü. İlk etapta açık alanda piknik alanları ve spor alanlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Ortaköy’de Milli Emlak Müdürlüğü’ne geçmiş bir spor sahamız var. Burada güzel yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Yunusemre Belediyemiz Yuntdağları’nda 5 ayrı yerde yürüyüş kros, koşu ve bisiklet alanlarının tespiti için bir proje geliştirdi. Bu proje yakın zamanda hayata geçirilecek. Hem belediyemize hem devletimize ait arazilerde insanlarımızın dinlenebileceği kamp kurabileceği alanlarda projeler gerçekleştirilerek Ortaköy’ün turizm, spor ve sosyal alan olması sağlanacaktır" dedi.

Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu üyesi Mehmet Köroğlu ise, Ortaköy Mahallesinde piknik alanlarında eksiklerinin giderileceğini vurgulayarak, Ortaköy ve Osmancalı mahallelerindeki yolun açılmasını sağlayacaklarını da belirtti.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, ORTAKÖY'Ü HAYATA GEÇİRECEĞİ PROJELER İLE SPOR VE TURİZM MERKEZİ HALİNE GETİRECEK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.