Yunusemre Belediyesi'nden 2 Bin 200 Aileye Yardım Paketi

Yunusemre Belediyesinden 2 Bin 200 Aileye Yardım Paketi
Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi 2 bin 200 aileye Yunusemre Belediyesi tarafından içerisinde çeşitli gıda malzemesi bulunan yardım paketleri dağıtıldı.

- Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi 2 bin 200 aileye Yunusemre Belediyesi tarafından içerisinde çeşitli gıda malzemesi bulunan yardım paketleri dağıtıldı.

Yapılan yardım kapsamında ayrıca erzak paketleri belediye ekiplerince Suriye'den Manisa'ya yerleşmiş olan 100 mülteci ailenin evlerine de teslim edildi.

Yeni bir belediye olduklarını hatırlatan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, "Ramazan dolayısıyla hoş güzel günler geçiriyoruz. Ramazan ayı yardımlaşma ve sevgi ayı. Bizde yeni kurulmuş olmamıza rağmen elimizden geldiğince fakir insanlara ulaşabilmek adına elimizden gelen her şeyi gösteriyoruz. Şuanda 2 bin 200 aileye yardım paketlerini ulaştırdık. Bu paketler içerisinde Suriye'den gelen ve gerçekten yardıma ihtiyacı olan 100 mülteci aileye de verildi. Belki ulaşamadığımız kimseler vardır. Bizde herkese ulaşmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecek. Bu sosyal etkinliklerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Şiyak, ayrıca konuşmasında çocukları lunaparka getirerek eğlendirdiklerini belirterek şunları söyledi: "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'müzün çalışmaları içerisinde bütün mahallerimizde olmasa bile bir çok mahallemizde Yuntdağı'nda da köy statüsünden mahalleye dönüşmüş büyük mahallerimizde her gece iftar sofralarımız kuruluyor. Bu iftar sofralarında 800 ile bin kişi arasında gönül birliği yaptığımız mahalle sakinlerimiz oluyor. Burada kurduğumuz sahnede Hacivat Karagöz'ünden ilahi gruplarına kadar etkinliklerimiz oluyor."

YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NDEN 2 BİN 200 AİLEYE YARDIM PAKETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.