Yunusemre Belediyesi’nden Bir İlk Daha

Yunusemre Belediyesi’nden Bir İlk Daha
Yunusemre Belediyesi ile Türkiye Halkbankası A.Ş. Mesir Şubesi arasında imzalanan protokolle Yunusemre Belediyesi’ne borcu olan her vatandaş Türkiye’nin herhangi bir Halk Bankası Şubesinden borcunu ra...

Yunusemre Belediyesi ile Türkiye Halkbankası A.Ş. Mesir Şubesi arasında imzalanan protokolle Yunusemre Belediyesi’ne borcu olan her vatandaş Türkiye’nin herhangi bir Halk Bankası Şubesinden borcunu rahatlıkla ödeyebilecek.

Yunusemre Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sevinç Kibar yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyesi’ne emlak, çevre temizlik, ruhsat harcı gibi ödemeleri bulunan her vatandaşın Türkiye’nin herhangi bir Halk Bankası Şubesinden kolaylıkla borcunu ödeyebilmesi için Yunusemre Belediyesi ile Halk Bankası arasında protokol imzalandığını kaydetti.

Kibar, Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçireceği TOKİ ve Kentsel Dönüşüm projeleri ile tüm dikkatleri üzerine çektiğini vurgulayarak, “Yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren, sosyal sorumluluk projeleri ile 7’den 70’e her vatandaşın takdirini kazanan Yunusemre Belediyesi’nin bilişim alanında da farklılığını ortaya koydu.” diye konuştu.

Mali Hizmetler Müdürü Sevinç Kibar, Yunusemre Belediyesi ve Türkiye Halk Bankası arasında imzalanan protokolle Belediye’nin hizmetlerinin bir adım daha ileriye taşındığını belirterek, “Belediyemiz tarafından tahakkuk ettirilen emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, cezalar, harçlar ve diğer ödemeleri Türkiye ve yurt dışındaki tüm Halk Bankası Şubelerinden ücretsiz olarak rahatlıkla yapabilecekler.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.