Yunusemre Belediyespor Altyapıya Önem Veriyor

Yunusemre Belediyespor Altyapıya Önem Veriyor
Yunusemre Belediyespor, futbol takımı altyapısına seçtiği oyuncular ile düzenlenecek müsabakalarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor.Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş, bu sene şamp...

Yunusemre Belediyespor, futbol takımı altyapısına seçtiği oyuncular ile düzenlenecek müsabakalarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlıyor.

Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş, bu sene şampiyon olarak süper amatöre çıkan takımlarına oyuncu yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayarak, “Şuanda 2002 doğumluların ligi başladı. 2003 ligine hazırlanıyoruz. 2004-2005-2006 gruplarını oluşturduk. Yaz okulları ile 2007-2008 gruplarını oluşturup bu seneki misyonumuzu tamamlayacağız. Yaz okullarımız ile ileride var olan kadromuza oyuncu seçeceğiz. Bu sene amatör takımımız ile süper amatör lige yükseldik. Alt yapıdan oyuncularımızı yetiştirerek süper amatördeki takımımıza oyuncu yetiştireceğiz.” dedi.

“SATRANÇTA BAŞARILAR ELDE ETTİK”

Aytaş, Yunusemre Belediyespor olarak birçok branşta olduğu gibi satrançta da başarılar elde ettiklerini belirterek, “Hem kulüpler turnuvası için organize olduk hem de Mesir Turnuvası için konsantrasyonumuzu bozmamaya çalıştık. Mesir Turnuvası’nda ikincilik kupasını aldık. Ayrıca 1200-1400 UKD’li bayanlarda Zeynep Soykan birincilik, 1000-1200 UKD’li erkeklerde Mehmet Savran birincilik, UKD’siz erkeklerde Süleyman Korkmaz ikincilik madalyasını aldılar ve kulübümüz adına gurur kaynağı oldular. Kulüp turnuvası ve ayrıca Mesir Turnuvası için kulübümüzü temsil etme adına değerli vakitlerini ayıran Sıla Yaman, Samet Çalışkan, Harun Gonca, Beyza Özenç, Deniz Güner, Mehmed Kaçangar, Buğrahan Hamza Özenç, Bekir Özenç, Hakan Karakafa, Abdurrahman Şenay, Şaban Ademoğlu, Cem Gündüz, Mehmet Savran, Zeynep Soykan ve Süleyman Korkmaz arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaş Grupları Yıldızlar Satranç Manisa Birinciliği’nde kendi yaş kategorilerinde derece elde eden sporcularımız birinci olan Beyza Özen ve Zeynep Soykan, ikinci olan Adem Şabanoğlu ve üçüncü olan Buğrahan Hamza Özenç’i ve ayrıca hocamız Hasan Alevnur’u kutluyoruz.” diye konuştu.

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR, FUTBOL TAKIMI ALT YAPISINA SEÇTİĞİ OYUNCULAR İLE MÜSABAKALARDA BAŞARILI SONUÇLAR ELDE ETMEYİ AMAÇLIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.