Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu Konya’ya Gitti

Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu Konya’ya Gitti
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir İlçesi Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, “Gençlik Merkezleri Türk Halk Müziği Yarışmaları Yarı Final Türkiye Birinciliği”ne katılmak için Konya’ya hareket etti.

- Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir İlçesi Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, “Gençlik Merkezleri Türk Halk Müziği Yarışmaları Yarı Final Türkiye Birinciliği”ne katılmak için Konya’ya hareket etti.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyüp Çelikoğlu, Konya’da Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek Türk Halk Müziği yarışmalarına aylardır Müzik Eğitmeni Ramazan İnal’ın yönetiminde iyi bir hazırlık yaptıklarını, iyi bir ekibe sahip olduklarını, hedeflerinin Aralık ayı içinde yapılacak Türkiye finallerine katılmak olduğunu söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’den büyük destek gördüklerin, Sarıçam ile Yüreğir ilçelerdeki gençlerin yararlandığı çağdaş gençlik merkezine kavuştuklarını ifade eden Çelikoğlu, Konya’da ki yarışmaya 6 ilin gençlik merkezinin katılacağını sözlerine ekledi.

Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği korosunda solist olarak Fethi Öksüz, Esra Aktürk, Halil İbrahim Candan, Mustafa Ömürler ve Figen Yaşar bulunuyor.

Koroda saz ekibi ise Ali Emre Kaya, Gonca Nur Küçük, Fatih Burak İnal, Halil İbrahim Candan, Nuriye Kaya, Erhan Güngörenler, Hakan Gön, Ramazan İnal, Levent Seyrekel, Gökhan Cepoymaz ve Halil İbrahim Demir’den oluşuyor.

YÜREĞİR GENÇLİK MERKEZİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONYA’YA GİTTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.