Yüreğir’de "Başarıya Giden Yol" Semineri

Yüreğir’de Başarıya Giden Yol Semineri
Yüreğir Kültür Merkezi’nde “Başarıya Giden Yol” konulu kişisel gelişim semineri düzenlendi. Seminerde Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Uzmanı Vedat Kahyalar başarıya ulaşmanın yolları hakkında sunum ya...

Yüreğir Kültür Merkezi’nde “Başarıya Giden Yol” konulu kişisel gelişim semineri düzenlendi. Seminerde Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Uzmanı Vedat Kahyalar başarıya ulaşmanın yolları hakkında sunum yaptı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın ilçeye kazandırdığı Selçuklu-Osmanlı mimarisinden esinlenerek inşa edilen bin kişilik Yüreğir Kültür Merkezi’nde kültürel ve eğitsel faaliyetler devam ediyor. Kültür Merkezi’nde son olarak “Başarıya Giden Yol” konulu kişisel gelişim semineri düzenlendi. Seminerde Kişisel Gelişim ve Girişimcilik Uzmanı Vedat Kahyalar başarıya ulaşmanın yolları hakkında sunum yaptı.

Yüreğir halkının davet edildiği seminere Yüreğir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkuş, müdür yardımcıları, öğretmenler, kültür evleri kursiyerleri ve eğitmenleri katıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kültür merkezinde ve kültür evlerinde bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi. Çelikcan, “Bir taraftan Yüreğir’i yeniden inşa etme, modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarımız sürerken bir taraftan da hizmete açtığımız bu mekanlarda eğitsel ve kültürel faaliyetlerimizi artıracağız. Bütün gayretimiz Yüreğirlinin hak ettiği değeri görmesi için” dedi.

YÜREĞİR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE “BAŞARIYA GİDEN YOL” KONULU KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.