Yurtta Hava Durumu

Yurtta Hava Durumu
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava şöyle.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Van, Hak...

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava şöyle.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Van, Hakkari, Ağrı, Bitlis, Siirt ile zamanla Muş, Kars, Iğdır ve Şırnak çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek. Rüzgarın, genellikle kuzeyli yönlerden, öğle saatlerinden itibaren Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 23

İstanbul: Az bulutlu ve açık 24

İzmir: Az bulutlu ve açık 30

Adana: Az bulutlu ve açık 30

Antalya: Az bulutlu ve açık 31

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 19

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 16

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 13

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 25

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.