Yürümesi İçin Yardım Edin !

Yürümesi İçin Yardım Edin !
Hatay’da 7 yıl önce kas erimesi hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Cabir Haddur, maddi imkansızlıklar sebebiyle tedavi olamıyor. Haddur ailesi, devlet yetkililerinden ve hayırseverlerden yardım bekliy...

Hatay’da 7 yıl önce kas erimesi hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Cabir Haddur, maddi imkansızlıklar sebebiyle tedavi olamıyor. Haddur ailesi, devlet yetkililerinden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

40 yaşındaki anne Atiye Haddur, oğlunun tedavi edilmesi için birçok hastaneye başvurduklarını ancak verilen ilaçların tedaviye yanıt vermediğini ifade etti. 7 yıldır gitmedikleri hastane kalmadığını söyleyen Haddur, “Bize önerilen ilaçları da bulamaz olduk. Oğlum hastalığa yakalandığı zaman ilkokula gidiyordu. Ben de devamlı yanında gidiyordum. Şimdi liseye gidiyor ama hiç servis kabul etmiyor. Çünkü oğlum hastalığında dolayı yürüyemiyor” dedi.

Başta Sağlık Bakanı olmak üzere tüm devlet büyüklerinden oğlunun hastalığının tedavi ettirilmesini isteyen Haddur, “Daha önce bir başka hastada önce kök hücre denemeleri oldu ve başarılı oldu. Oğlumun da kök hücre denemesinden faydalanmasını istiyorum, tedavi olmasını istiyorum. Oğlum gözümün önünde eriyip gidiyor. Onun için hiçbir şey yapamıyorum. Bizler çocuklarımızı zor şartlarda yetiştiriyoruz. Ben çok zor koşullarda evlat sahibi oldum. 9 kez düşük yaptım, çocuklar kolay getirilmiyor. Oğlumun kalp kasları zayıflıyor ve elleri ve ayakları zamanla kalkamaz hale geliyor. Şuan yürüyemiyor. Eşim çocuk felci geçirmiş bir insan. Bir gelirimiz yok, 3 aylık maaşımız da kesilince tamamen ortada kaldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Benim oğlum tedavi olsun yeter, ben devletten başka bir şey istemiyorum. Tüm yetkililere sesleniyorum bize yardım edin” diye konuştu.

7 yaşında kas erime hastalığına yakalanan ve yürüyemeyen Cabir ise, “Bende yaşıtlarım gibi yürümek istiyorum, bisiklet sürmek istiyorum, top oynamak istiyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.