Yüzlerce Kişi Şehidin Kabrine Gitti

Yüzlerce Kişi Şehidin Kabrine Gitti
Kahramanmaraş’ta sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen yüzlerce kişi araçlarla konvoy oluşturarak şehit Ökkeş Korkmaz’ın kabrini ve ailesini ziyaret etti. Binevler Mahallesi’nde başlayan ko...

Kahramanmaraş’ta sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen yüzlerce kişi araçlarla konvoy oluşturarak şehit Ökkeş Korkmaz’ın kabrini ve ailesini ziyaret etti.

Binevler Mahallesi’nde başlayan konvoy polisler eşliğinde hareket etti. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit düşen Ökkeş Korkmaz’in mahallesi olan Önsen’e hareket eden yüzlerce araçtan ‘’Şehitler ölmez vatan bölünmez’’sloganları atıldı. Polis ve jandarmanın güvenlik önlemleri altında Önsen Mahallesi’ne giden kalabalık burada Ökkeş Korkmaz’ın mezarı başında Kur’an okuyup dua etti. Daha sonra kalabalık ellerindeki dövizlerle şehit Korkmaz’ın ailesini ziyaret etti. Konvoydaki vatandaşlar araçlarına, "Polisiz, askeriz, Mehmetçiğiz, bir ölür bin diriliriz, vatan sağ olsun’’ notunu yazdı.

Korkmaz için okutulan Mevlit’e katılan vatandaşlara şehit yakınları ikramda bulundu. Slogan atmamalarının rica edilmesi üzerine pankartlar kaldırılarak şehit Korkmaz için dua edildi. Kalabalık şehidin evinde Kur’an okunası ve dua edilmesinin ardından dağıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.