Yüzyıllık Çanakkale Ruhu Pınarbaşı’da

Yüzyıllık Çanakkale Ruhu Pınarbaşı’da
Pınarbaşı Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Çanakkale şehir gezisi etkinliğine bir yenisi daha eklendi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş tarafından düzenlenen Çanakkale şehir gezisi...

Pınarbaşı Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Çanakkale şehir gezisi etkinliğine bir yenisi daha eklendi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş tarafından düzenlenen Çanakkale şehir gezisi etkinliği, Çanakkale zaferinin 100.yıl dönümü olması nedeniyle daha da anlam kazandı. Çanakkale’ye her liseden 55 kişilik kafileler olmak üzere toplam da 330 kişinin götürüleceği ve ilk kafilenin 5.5.2015 tarihinde yola çıktığı bildirildi.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, "Çanakkale zaferinin 100.yılında çocuklarımıza, geleceğimiz olan nesillerimize Çanakkale ruhunu aşılamak adına şahsım ve kurumum her türlü organizasyonu yapmaktan onur ve gurur duyar. Hedefim Pınarbaşı’mızdaki bütün evlatlarımızın Çanakkale ruhunu anlamaları ve özümsemelerini sağlamaktır. İnanın bu ruha en az o zamanki kadar ihtiyacımız vardır. Vatanımız o günlerde olduğu gibi tehdit altındadır ve ilerde de yine aynı şekilde tehdit altında olacaktır. Bu tehditleri bu günlerde Çanakkale ruhunu aşıladığımız gençlerimiz sayesinde engelleyeceğiz ve aşacağız. Allah Çanakkale Ruhu nu üzerimizden eksik etmesin. Hayırlısı ile gidip gelsinler’’dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.