Yyü Personelinden Muhteşem Halk Müziği Konseri

Yyü Personelinden Muhteşem Halk Müziği Konseri
Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bilişim Şenliği yine renkli etkinliklere sahne oldu. Alanında uzman 40 kişinin katıldığı Bilişim Şenliği’nde bilimsel aktivit...

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bilişim Şenliği yine renkli etkinliklere sahne oldu. Alanında uzman 40 kişinin katıldığı Bilişim Şenliği’nde bilimsel aktiviteler, gösteriler, hediye çekilişlerinin yanı sıra 7 Renk Anadolu Konseri yapıldı.

YYÜ Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü (BBAUM) ve Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüklerince (YUZEM) organize edilen Bilişim Şenliği’nin ikinci gününde yapılan 7 Renk Anadolu Konseri büyük beğeni topladı. Üniversite personelinden oluşan YYÜ Halk Müziği Korosu şef Yrd. Doç. Dr. Zeynel Turan yönetiminde muhteşem bir solo ve koro konseri verdi.

Konsere Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Abdullah Barutçu, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Jandarma Komutanı İrfan Kızılaslan, Jandarma Asayiş Komutanlığı Kurmay Başkanı Murat Temiz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, üniversite personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı. Daha birçok etkinliğe daha sahne olacak Bilişim Şenliği 06 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30’da yapılacak Aydilge konseri ile son bulacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.