Zabıta Dairesi Başkanı Tanışma ve Kaynaşma Toplantısı Yaptı

Zabıta Dairesi Başkanı Tanışma ve  Kaynaşma Toplantısı Yaptı
Zabıta Dairesi Başkanlığı, İlçe Belediye Zabıta Müdürleriyle Pazarcık İlçesinde Üçüncü Tanışma, Kaynaşma, İstişare ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi.

Zabıta Dairesi Başkanlığı, İlçe Belediye Zabıta Müdürleriyle Pazarcık İlçesinde Üçüncü Tanışma, Kaynaşma, İstişare ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirdi.

Birincisi ilimiz merkezde, ikincisi ise Nurhak ilçesinde yapılan ve her ay farklı bir ilçemizde organize edilen ilçe belediyeleri zabıta müdürlükleriyle Tanışma, Kaynaşma, İstişare Ve Koordinasyon Toplantısının üçüncüsü Pazarcık ilçemizde gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Eyüp KARATAŞ; şube müdürleri ve 11 ilçe belediye zabıta müdür ve amirleriyle birlikte önce Pazarcık Belediye Başkanını makamında ziyaret etti. Belediye Başkanıyla ilçenin sorunları ve yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Sonra ilçe zabıta müdür ve amirleriyle birlikte Pazarcık ilçesinde yeni yapılan birtakım tesis ve parklarda gezi yapıldı.

Daha sonra belediye hizmet binasında yapılan Tanışma, Kaynaşma, İstişare Ve Koordinasyon Toplantısına geçen KARATAŞ,  uygulamalar sırasında yaşanan bazı uyum problemlerinden bahsederek, vatandaşların mağdur edilmemesi ve sorunun bir an önce çözümlenebilmesi için işbirliği ve yardımlaşma duygusu içinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Yeni büyükşehir olmuş bir belediyede bazı eksikliklerin veya uyuşmazlıkların olabileceğini belirten KARATAŞ, ivedilikle tespit edilen bu eksikliklerin giderilmesinin önemi üzerinde durdu.

İlçe belediye zabıta müdür ve amirleriyle birlikte her ay farklı bir ilçemizde organize edilen  toplantının önemine vurgu yapan KARATAŞ, “30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimiyle birlikte büyükşehir statüsü kazanan belediyemiz ile ilçe belediyelerimizin örgütlenme süreci  ile sorumluluk alanları ve görev bölgelerinin paylaştırılması konusunda çalışmaları devam etmektedir. Bu süreç içerisinde uygulamalarda zaman zaman eksiklikler oluşabilmektedir. Bizim için önemli olan uygulamalarımız sırasında tespit edilen eksikliklerin ivedilikle çözüme ulaştırılması ve şehrimizin bir bütün içinde ele alınarak tek elden hizmet ediliyormuşçasına uygulama birliği oluşturulmasıdır. Böylece hizmetlerimizin sunum hızı ve kalitesi standardı yükseltilecek, verimliliği ve etkinliği artırılacak,her vatandaşımızın aynı kalite ve standartta hizmet almaları sağlanacaktır.  Zaten ilçe belediye zabıta müdürleriyle yapılan tanışma, kaynaşma, istişare ve koordinasyon  toplantının en önemli amacı da işbirliği ve uyum içinde standartlaştırılmış bir kalitede zabıta hizmetlerini sunarak şehrimizin düzeni ve hemşehrilerimizin sağlık, huzur ve esenlikleri yönünden tercih edilebilirliğini artırmaktır. Bu nedenle üçüncüsünü Pazarcık ilçemizde düzenlediğimiz bu toplantımız bundan sonraki her ay farklı bir ilçemizde organize edilecektir ” dedi.

img_3791-copy.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.