Zabıta Ekiplerinden Gıda Denetimi

Zabıta Ekiplerinden Gıda Denetimi
Şırnak’ın Silopi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Silopi Belediyesi zabıta ekipleri, gıda ürünleri satan iş yerlerini denetledi.İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Osmanoğlu’nun...

Şırnak’ın Silopi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Silopi Belediyesi zabıta ekipleri, gıda ürünleri satan iş yerlerini denetledi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Osmanoğlu’nun da bulunduğu dört grup, ilçedeki tüm lokanta ve pastaneleri aynı anda denetledi. Ekipler, hijyen kurallarına uymayan esnafı uyararak, 15 gün sonra tekrar kontrol edeceklerini söyledi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Osmanoğlu, Şırnak il ve ilçelerinde belirlenen ekiplerin zabıta eşliğinde denetleme yaptığını söyledi. Osmanoğlu, "Hijyen kurallarına uymayan esnafa uyarıda bulunduk, ikinci kez böyle bir şeyle karşılaşırsak resmi işlem başlatacağız" dedi.

ŞIRNAK'IN SİLOPİ GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İLE SİLOPİ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, GIDA ÜRÜNLERİ SATAN İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.