Zabıtadan Bayram Denetimleri

Zabıtadan Bayram Denetimleri
Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde denetimleri sıklaştırarak ilçede bulunan pasta, tatlı, baklava imalatı yapan pastaneleri denetledi.

- Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde denetimleri sıklaştırarak ilçede bulunan pasta, tatlı, baklava imalatı yapan pastaneleri denetledi.

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelince vatandaşların Ramazan Bayramı öncesinde bayramlık tatlı ve baklava alış verişlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri ve bayramı huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde pasta, tatlı, baklava gibi yiyecek imalatı yapan ve bunları satan işyerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığına, üretim ve satışların hangi ortamlarda yapıldığına bakan ekipler, iş yerlerinin sağlık karnelerini, iş yeri açma ruhsatlarını ve tatil ruhsatlarını da incelediler. Yapılan üretimlerin hijyen kurallarına uygunluğu konusunda büyük bir hassasiyet gösteren denetleme ekibi; çalışanların iş önlüğü kullanıp kullanmadıklarına, üretim malzemelerinin tazeliğine, kullanılan yağlara ve son kullanma tarihlerine de bakarak denetimlerde uygun koşullarda üretim yapan imalathanelere teşekkür etti.

Yetkililer; insan sağlığının her zaman birinci öncelikleri olduğunu vurgulayarak vatandaşların yiyeceklerini hijyen koşullarına uygun ve sağlıklı olarak tüketebilmeleri amacıyla ilçede bulunan bütün sıhhi müesseselerin aralıksız olarak denetlendiğini, ancak yaklaşan bayram nedeniyle bu denetimlerin arttırılarak daha kısa aralıklarla yapıldığını belirttiler.

ZABITADAN BAYRAM DENETİMLERİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.