Zabıtalar Başkan Böcek’i Ziyaret Etti

Zabıtalar Başkan Böcek’i Ziyaret Etti
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189. yılı nedeniyle Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı.Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin...

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189. yılı nedeniyle Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı.

Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin Böcek, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Çevikol, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Arif Küçük ve zabıta personelini makamında ağırladı. Zabıta Teşkilatı’nın 189. yılını kutlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından vatandaşın son derece memnun olduğunu söyledi.

Başkan Böcek, “Kanun ve Yönetmelikler çerçevesinde görevini yerine getiren zabıtanın amacı halkın huzurunu ve esenliğini sağlamaktır. Zabıta teşkilatımız her zaman vatandaşa yol gösterici olmuştur. Giydiği üniforma ile halkın esenliğine hizmet ettiği bilinciyle hareket etmektedir. ‘Önce insan’ anlayışıyla hizmet üreten zabıtamız bu amaç doğrultusunda fedakarca çalışmaktadır. Vatandaşımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürmeleri; zabıta teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla mümkün olmaktadır. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bu özel günlerini kutluyorum. Sizler güler yüzünüzle belediyemizi temsil ediyorsunuz. Zabıta Teşkilatı’nın 189. yılı kutlu olsun” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, daha sonra esnafa ve vatandaşa karanfil dağıttı. Elinde çiçekle zabıta ekiplerini gören vatandaşlar kısa bir şaşkınlık yaşarken, zabıtanın bu davranışını takdirle karşıladı. Zabıta Teşkilatı’nın 189. yılı olduğunu öğrenen esnaf ve vatandaşlarda zabıta ekiplerini kutladı.

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, ZABITA TEŞKİLATI'NIN KURULUŞUNUN 189. YILI NEDENİYLE KONYAALTI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNİ KABUL ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.