Zafer Bayramı Ve Kurtuluş Günü Etkinlikleri İptal Edildi

Zafer Bayramı Ve Kurtuluş Günü Etkinlikleri İptal Edildi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık Genelgesi uyarınca, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 2 Eylül Kurtuluş Günü etkinliklerini iptal etti.Resmi Gazete’de yayınlanan, "Son...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık Genelgesi uyarınca, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 2 Eylül Kurtuluş Günü etkinliklerini iptal etti.

Resmi Gazete’de yayınlanan, "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim" şeklindeki genelge üzerine Eskişehir’de yapılması planlanan etkinliklerin tamamının iptal edildiği açıklandı. Konuyla ilgili açıklamada; Büyükşehir Belediyesi Başbakanlık Genelgesi nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Kupası Optimist Yarışlarını, Askeri Bando Konseri, Porsuk Çayı’ndaki Şehitlere Saygı Geçişi Fener Alayı’nı, 1 Eylül’de yapılacak olan Kurtuluş Günü Kano Yarışları ve Türkiye Kano Maraton Yarışlarını, 2 Eylül’de Kurtuluş Yürüyüşü, Askeri Bando Konseri ve Porsuk’ta Fener Alayının yapılmayacağını belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.