Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92.yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92.yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Erkoç mesajında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kazanılan 30 Ağustos zaferinin Türk Milleti için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek; “30 Ağustos, vatan topraklarını bölmek, parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, en zor koşullarda, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, emperyalizme karşı top yekûn verilen bir mücadelenin en önemli göstergesidir. Bu destansı zaferle birlikte cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Bu bakımdan 30 Ağustos, Türk Milleti için iftihar vesilesinden de öte bir bayramdır.

Bugün bizlere düşen ise, atalarımızın bütün imkânsızlıklara, bütün yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğu cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır.

Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.