Zafer öğretmenin zaferi !

Zafer öğretmenin zaferi !
Necip Fazıl Temel Lisesi kurucusu, dershaneci, eğitimci, Zafer Paşa, eğitimden evlenmeye zaman ayırarak geçtiğimiz Pazar günü Tuğba Yerli ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi..

Necip Fazıl Temel Lisesi kurucusu, dershaneci, eğitimci, Zafer Paşa, eğitimden evlenmeye zaman ayırarak geçtiğimiz Pazar günü Tuğba Yerli ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi..

    Tuğba ve Zafer’in ilk düğünleri, Kültür Mahallesi Paşalar obasındaki baba evinde yapıldı.

    Eski muhtar Paşa Kahya, Mustafa Paşa ile Elife Paşa köy düğününde gelen misafirlerinin evlerinde ağırlayarak muhteşem bir köy düğünü yaptılar..

    Pazar günü ise : Liva düğün salonunda Elife ve Mustafa Paşa ile Nuray ve Ökkeş Yerli düğün salonu girişinde dostlarını karşılayarak içeri aldılar..

    Nikah Şahitliğini Prof.Dr. Tahir Akgemci ile Muharrem Erantepli’nin yaptığı düğüne kökderbir tam kadro katıldı.

   KÖK-DER-BİR (Kahramanmaraş Özel Eğitim Kurumları ve Kursları) yönetim kurulu başkanı Fatih Erdoğan, yönetimi İbrahim Kara, Muhammet Kasap, İbrahim Gülsu, Mehmet Ceyhan, Şehmuz Karaman, Cevdet Alperen, Mehmet Dobaoğlu, Bekir Doğan, Cuma Doğan, Sait Yılmaz , başta olmak üzere KÖKDERBİR üyelerinin tamamının katıldığı düğün töreninde.. geçte olsa Zafer Paşa’ın evlenme zaferi güne damgasını vurdu..

    Öğretmen olduktan sonra: Dershanecilik, özel kurs , Özel Lise, özel eğitimde yıllarını bir birine katan Zafer Paşa hocam evlenmesi ile KÖKDERBİR bir bekarının daha kaybetti..

    Nikah Şahidi Prof. Dr. Tahir Akgemci, “ Zefer Konya eğitim fakültesinden benim öğrencim, kendisini çok sevdiğim bir öğrencim olması sebebi ile bugün evlenmesi beni annesi ve babası kadar mutlu etti.

    Tuğba kızımızla birlikte yeni bir ailemiz daha oldu, kendilerini kutluyorum, evlilik cüzdanını burada değil Konya’ya gezmeye geldiklerinde vermek üzere alıyorum.. bir ömür boyu mutluluklar diliyorum,” diyerek şaka ile evlilik cüzdanını Tuğba Paşa verdi.

    Eğitimin ağabeyi, Onikişubat ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Muharrem Erantepli,” Yerli ve Paşa ailelerini tebrik ediyorum, yeni bir ailemiz daha oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan istediği gibi, bende Tuğba ve Zafer Paşa dan en az üç hayırlı evlat istiyorum..

    Evlilik karşılıklı anlayış ve saygı ile yürüyen bir ortaklıktır.. Tuğba ve Zafer kardeşlerimiz öğretmen olarak meslektaşımızı olarak toplumun örnek kişisi olarak evliliklerini huzur ve mutluluk içinde götüreceklerine inanıyorum, kendilerini tebrik ederek hayırlı olsun diyorum “dedi.

    Düğün merasimi takı töreni ile son bulurken, KÖKDERBİR masasında ise bir bekarı kayıp etmenin, üzüntüsü, Zefer Paşa’nın evlenmesinin mutluluğu konuşuldu.

zafer-pasa-(18).jpgzafer-pasa-(22).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.