Zafer Tarıkdaroğlu Olur’da

Zafer Tarıkdaroğlu Olur’da
Olur ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, “Biz buraya sorununuzu ve derdinizi dinlemeye geldik. İnşallah bu köyü bir daha ki ziyaretimizde artık...

Olur ilçesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, “Biz buraya sorununuzu ve derdinizi dinlemeye geldik. İnşallah bu köyü bir daha ki ziyaretimizde artık su sorununu değil, burada meyveciliği nasıl geliştirebileceğimizi tartışıp konuşacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu dün Erzurum’un Olur ilçesini ziyaret etti. Tarıkdaroğlu, Olur ilçesinin en ücra köy ve mahallelerine giderek vatandaşın sıkıntılarını dinledi, notlar aldı. Vatandaşlar genel olarak su ve altyapı taleplerinde bulundu. Eylek köyünde ki bir vatandaşın su sorununu şikayet etmesi üzerine Genç Aday şöyle dedi: “Bu sorunlar halledilecek ve İnşallah bu köyü bir daha ki ziyaretimizde artık su sorununu değil, burada meyveciliği nasıl geliştirebileceğimizi tartışıp konuşacağız.”

‘BUNLARI YAPMAK BOYNUMUZUN BORCU’

Zafer Tarıkdaroğlu gittiği Atlı köyünde de köylüleri dikkatlice dinledi ve kurmaylarıyla uzun uzun konuştu. Atlı köyü sakinlerinin köprü ve yol sorununu dile getirmesi üzerine Tarıkdaroğlu şöyle cevap verdi: “İstanbul’da Marmara denizinin altından metro geçiren,Marmaray Projesini yapan iktidar , İnşallah buraya köprü ve yol yapacaktır. Siz bizden havaalanı ya da hastane istemiyorsunuz, yol istiyor köprü istiyorsunuz, bunları yapmak bizim boynumuzun borcu. Sadece oy almak için değil iktidar olduğumuz için yapmalıyız zaten.”

SU VE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Kekikli Köyünün tüm mahallelerini bir bir gezerek herkesi ayrı özenle dinleyen Zafer Tarıkdaroğlu köylerin sorunlarına ayrı bir önem vereceklerine değindi. Tarıkdaroğlu, vatandaşlara lokal bir çalışma ile bölgedeki su alt yapısı ve şebekesinin düzenleneceğini ifade etti. Tarıkdaroğlu, “İnşallah yolları da zamanla parke yapacağız ve bu sorunlar ortadan kalkacak.” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.