Zafer Teber İşçiler İle Bir Araya Geldi

Zafer Teber İşçiler İle Bir Araya Geldi
CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber Çilimli’de bulunan Tolga Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Teber fabrikada işçiler ile bir araya geldi onlardan destek istedi.CHP Düzce Milletvekili adayı Zafe...

CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber Çilimli’de bulunan Tolga Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Teber fabrikada işçiler ile bir araya geldi onlardan destek istedi.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber, işçilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Teber çalışanlara yaptığı konuşmada, “Kadın İstihdamlı büyüme modeli ile kadınların güvenceli ve nitelikli işlerde çalışmasını sağlayacağız. Çalışanların aileleriyle birlikte insanca yaşayabilecekleri bir ücret rejimi getireceğiz. Asgari ücret üzerindeki vergileri kaldıracak, en düşük ücreti 1500 TL’ye çıkartacağız. Eşit işe eşit ücret anlayışıyla hareket edecek kadınların emeğinin karşılığını eksiksiz şekilde almasını sağlayacağız. İşsizlik sigortasının amacı dışında kullanılmasını önleyeceğiz. Şiddet mağduru kadınlara barolarla iş birliği içinde 7 gün 24 saat hukuki destek verilmesini sağlayacağız. Eğitim ve sağlık hizmetlerine herkesin ulaşmasını sağlayacağız. Hiçbir hanenin gelirinin 720 liranın altına düşmemesini sağlayacağız. 5 Milyonun üzerinde yurttaşımızın ilk kez sosyal yardım kapsamına alacağız. Aile sigortası desteklerini kadınlara yapacağız” dedi. Konuşmanın ardından ise çalışanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirip fabrikadan ayrıldı.

FOTO: ZAFER TEBER İŞÇİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.