Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na Başvurular Başladı

Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na Başvurular Başladı
Yurtbay Seramik’in bu yıl üçüncü kez düzenlediği ’Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.Yurtbay Seramik’in Türkiye ve KKTC’deki üniversiteler genelinde Mimarlık, Güzel Sanatlar, Sanat...

Yurtbay Seramik’in bu yıl üçüncü kez düzenlediği ’Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.

Yurtbay Seramik’in Türkiye ve KKTC’deki üniversiteler genelinde Mimarlık, Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım Fakülteleri’nde 2014 - 2015 Bahar Yarıyılı itibariyle öğrenim gören önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik olarak Yapı-Endüstri Merkezi koordinasyonu ile üçüncüsünü düzenlediği ’Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.

’Doğa’ teması ile düzenlenen yarışma kapsamında, genç tasarımcı adaylarının, hayal güçlerinin sınırsız derinliğinden ilham alarak tasarımları paylaşmaları bekleniliyor. Yarışmada, birinciye 7 bin 500 TL, ikinciye 5bin TL, üçüncüye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada ayrıca beş kişi veya ekip bin TL’lik mansiyon ödülü ile ödüllendirilecek.

Yarışmanın jürisinde; Prof. Ayşegül İzer (MSGSÜ GSF Grafik Tasarım Bölüm Başkanı), Prof. İnci Deniz Ilgın (Marmara Üniversitesi GSF Dekanı), Prof. Sevim Çizer (DEÜ GSF Seramik ve Cam Tasarımı Bölüm Başkanı), Tamer Nakışçı (Tasarımcı, Studio Nakışçı) ve Sinan Canpolat (Mimar, Yurtbay Seramik Pazarlama Md. Yrd.) yer alacak.

Yurtbay Seramik’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi niteliğindeki yarışmasında toplam 8 tasarımcı veya ekip ödüllendirilecek. ’Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması”na başvurular, 23 Kasım 2015 tarihine kadar kabul edilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.