Zenbilci, Tufanbeyli’de Oy İstedi

Zenbilci, Tufanbeyli’de Oy İstedi
Adana’daki Sarıçam ilçesinin AK Partili Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Tufanbeyli ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelip, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde partisine oy istedi.7 Hazi...

Adana’daki Sarıçam ilçesinin AK Partili Kurucu Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Tufanbeyli ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelip, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde partisine oy istedi.

7 Haziran genel seçimlerde istikrarın sürmesi için parti teşkilatıyla birlikte çalışmalarına devam eden Zenbilci, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, AK Parti Tufanbeyli İlçe Başkanı Hasan Kafadar ve AK Parti Tufanbeyli kadın ve gençlik kollarıyla birlikte partisi için vatandaşlardan oy istiyor.

Zenbilci ile beraberindeki ekip, Tufanbeyli ilçesine bağlı Akpınar, Doğanlı, Evci, Çatalçam, Demiroluk, Ortaköy, Pekmezli, Kayarcık, Yamanlı, Çukurkışla, Kirazlıyurt, Bozgüney, Bolatpınar, Şar, Elemanlı, Ayvat Mahalleleri’ni ziyaret etti. AK Parti’nin kurulduğu ilk günkü heyecan ve aşkla çalıştıklarını anlatan Zenbilci, “Mahallelerde AK Parti rüzgarını estirmeye devam ettik, istikrarın sürmesi için vatandaşlardan destek istedik” diye konuştu.

ADANA’DAKİ SARIÇAM İLÇESİ’NİN AK PARTİLİ KURUCU BELEDİYE BAŞKANI AHMET ZENBİLCİ, TUFANBEYLİ İLÇESİNDEKİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİP, 7 HAZİRAN’DA YAPILACAK GENEL SEÇİMLERDE PARTİSİNE OY İSTEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.