Zeynel Balkız Güvercin Sevenlerle Buluştu

Zeynel Balkız Güvercin Sevenlerle Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Şehzadeler Posta Güvercinciler Derneği’ni ziyaret etti.MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, seçim çalı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, Şehzadeler Posta Güvercinciler Derneği’ni ziyaret etti.

MHP Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Zeynel Balkız, seçim çalışmaları kapsamında Şehzadeler Posta Güvercinciler Derneği’ni ziyaret etti. Burada vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Zeynel Balkız’a dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi verildi. Balkız ardından güvercin severlerin sorunlarını dinledi.

Geleneksel posta güvercini yarışması ile ilgili de bilgi alan Zeynel Balkız, güvercinlerden birisini de uçurdu. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, aktiviteler ile uğraşılmasını takdirle karşıladığını belirten Balkız, "Posta güvercinlerinin yarışması sosyal bir aktivite olarak mutlaka yaşatılması gereken bir çevre faaliyetidir. Gençliğimiz ve güvercin severler kötü alışkanlıklardan uzak, güzel bir ortamda faydalı aktivite yapmış oluyorlar” dedi.

Dernek Başkanı Orhan Demir ise yarışmanın geleneksel bir yarışma olduğunu ifade ederek, “Geleneksel posta güvercini yarışması her yıl Mayıs’ta başlıyor ve 10 hafta süre ile devam ediyor. En son etap olarak Sivas İmranlı’da gerçekleşiyor. Dereceye girenler kupa ile ödüllendiriliyor” diye konuştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) MANİSA 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ZEYNEL BALKIZ, ŞEHZADELER POSTA GÜVERCİNCİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.