Ziraat Odaları Genel Başkanı Bayraktar, Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Ziraat Odaları Genel Başkanı Bayraktar, Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Balıkesir'in Gönen ilçesinde çeltik hasadına katılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, Manyas ilçesinde de sel felaketinden zarar gören tarım alanlarında incelemelerde bulundu.

- Balıkesir'in Gönen ilçesinde çeltik hasadına katılan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, Manyas ilçesinde de sel felaketinden zarar gören tarım alanlarında incelemelerde bulundu.

Geçen hafta meydana gelen sel felaketinde zarar gören Manyas'ın Akçaova Mahallesi'ni ziyaret eden Bayraktar, mahalle muhtarı Hayrettin Yıldız ve Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç'tan afetle ilgili bilgi aldı. Bayraktar, "Bölge gerçekten çok büyük bir afete maruz kalmış. Her yıl özellikle bu bölgede bu tür kuvvetli yağışlara şahit olduk. Su tahliye kanallarının düzenli olarak en azından iki yılda bir temizlenerek bakımının yapılması gerekiyor. Bu arada ürünlerin sigortalanması bu tür afetlerde son derece mühim. Sizlerin sigorta şirketleri ile olan sıkıntınızın Ankara'da takipçisi olacağım. Can kaybı olmaması büyük şans. Bu afet gece olsaydı Allah korusun can kaybı olabilirdi. Büyük geçmiş olsun" dedi.

ZİRAAT ODALARI GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR, SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.