Zonguldak Havalimanı'nda Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Sandıklar Kurulacak

Zonguldak Havalimanında Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Sandıklar Kurulacak
Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, 10 Ağustos tarihinde ilk defa yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla Zonguldak Havalimanı’na konulacak sandıklar için açıklamalarda bulundu.

- Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, 10 Ağustos tarihinde ilk defa yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla Zonguldak Havalimanı’na konulacak sandıklar için açıklamalarda bulundu.

Emeksiz yaptığı açıklamada, 26 Temmuz Pazar günü Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova’da bulunan havalimanında Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla yurt dışından gelen ve giden yolcular için oy kullanmak amacıyla sandıkların kurulacağını kaydetti. İlçe Başkanı Emeksiz, “ 26 Temmuz 2014 yani iki gün sonra Saltukova Havaalanımızda sandık kurulacak ve 10 Ağustos pazar günü dahil olmak üzere bu sandıkta sabah 8 'den gece 24'e kadar Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanılabilecek. Saltukova Havaalanında kurulacak bu sandıkta Yurtdışı Seçmen Kütüğüne kayıtlı olan tüm vatandaşlarımız oy kullanabilecek. Havaalanında kurulacak bu sandıkta uçaktan inme veya uçağa binme şartı olmadan yurtdışı seçmen olan her vatandaşımız oy kullanabilecek. Bu sandıkta seçmen listesi olmayacak; burada oy kullanmaya gelen vatandaşımızın yurtdışı seçmen olup olmadığı YSK sistemi üzerinden kontrol edilecek. Bu nedenle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yurtdışı seçmen olup olmadığını sandığa gitmeden kontrol etmesi uygun olur.Bu doğrultuda 444 9 975 No’lu telefondan ve ysk.gov.tr internet adresinde Yurtdışı seçmen sorgulama sayfasından vatandaşlarımız seçmen listesinde olup olmadıklarını kontrol edebilirler” dedi.

(AT-

ZONGULDAK HAVALİMANI'NDA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SANDIKLAR KURULACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.