Zor Kazandığı Ekmeğini Köpekleriyle Paylaşıyor

Zor Kazandığı Ekmeğini Köpekleriyle Paylaşıyor
Manisa’da sokaklarda yatıp, çok sayıda köpekle dolaşmasıyla tanınan vatandaş, zor şartlar altında kazandığı ekmeğini köpekleriyle paylaşıyor. Uzun yıllardır sokaklarda dolaşıp hurda toplayan İsmail Gü...

Manisa’da sokaklarda yatıp, çok sayıda köpekle dolaşmasıyla tanınan vatandaş, zor şartlar altında kazandığı ekmeğini köpekleriyle paylaşıyor.

Uzun yıllardır sokaklarda dolaşıp hurda toplayan İsmail Gürkan (47), hayvanseverliğiyle çevresindekilere örnek oluyor. Seyyar hayvan barınağını anımsatan el arabasıyla sokak sokak gezen Gürkan’a 11 köpeği de yanında eşlik ediyor. Çöplerden hurda, kağıt ve karton toplayarak elde ettiği küçük miktardaki gelirinden köpeklerine de pay ayıran Gürkan, zor şartlar altında hayat mücadelesi veriyor. Başını sokacak bir yuvası dahi olmayan İsmail Gürkan, kendisini en çok üzen konunun ise yanında köpek beslemesini eleştiren vatandaşlar olduğunu belirtti. Her düşünceli bireyin kapısının önüne bir kap su bırakması gerektiğini anlatan İsmail Gürkan, “Benim hayvan sevgim uzun yıllardır var. Şuan yanımda 6 tane büyük, 5 tane de küçük köpek var. Belediye bazen köpeklerimi alıyor. Nereye götürüyor belli değil. Onlara karşı çıkarak mücadele ediyorum. Köpeklere bazen kemik bazen de et vererek besliyorum, onları kendime dost ediniyorum. Herkes köpeklere sahip çıkmalı. Bir kap su her bir köşeye konmalı. Bu durumuma bazı vatandaşlar tepki gösteriyor, bazıları da seviyor. Fakat ben tepki gösterenlere aldırış etmiyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.