3 FARKLI KADROYA 3 BİN 654 PERSONEL ALINACAK!

3 FARKLI KADROYA 3 BİN 654 PERSONEL ALINACAK!
Özel sektör firmaları İşkur aracılığıyla personel alımı yapmaya devam ediyorlar.

Özel sektör firmaları İşkur aracılığıyla personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Özel sektör firmaları tarafından, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan, Büro Personeli, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alım ilanlarını siz ziyaretçilerimiz haberimizde derledik.

amu kurumları ve özel sektör firmaları, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla işçi ve personel alımlarına devam ediyorlar. Özel sektör firmaları tarafından İşkur üzerinden yayımlanmış çok sayıda ilan bulunurken, yayımlanan bu ilanlar arasında en dikkat çeken ve çok sayıda eleman aranan kadroların ilanlarını haberimizde derledik.

Özel sektör firmalarınca, Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesi aracılığıyla yayımlanan, Türkiye geneli Büro Memuru, Güvenlik Görevlisi ve Şoför alım ilanlarının tüm detaylarını Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Özel sektör firmaları, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları ilanlarda, Büro Memuru kadrosunda, Genel 1203 kişi, Dış Ticaret 4 kişi ve İdari İşler alanında 15 kişi olmak üzere toplam 1222 Büro Memuru alım ilanı yayımladılar. İşkur üzerinden yayımlanan ilanlarda, silahlı ve silahsız olmak üzere Türkiye geneli 1286 Güvenlik Görevlisi aranırken Yük Taşıma Şoförü ve Yolcu Taşıma Şoförü olmak üzere iki farklı alanda 1146 şoför alım ilanı yayımlandı.

KADROLARA GÖRE GENEL ŞARTLAR

Büro Memuru için Genel Şartlar

Özel sektör firmaları Büro Memuru alırken adayların bazı şartları taşımalarını istiyor. Bu şartlardan bazıları ise şu şekilde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Firmalar tarafından talep edilen eğitim seviyesinden mezun olmak, MS Office programlarını iyi derece kullanabilmek, 18 yaşından büyük olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya tecilli olmak. Varsa kadrolara göre belirlenen özel şartları taşımak. Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek. Takım çalışmasına yatkın

Şoför Kadrosu için Genel Şartlar

Türkiye geneli şoför alım ilanlarında belirlenen şartlar arasında, En az ilkokul mezunu olmak, başvuru yapılacak firma tarafından belirlenen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak veya tecilli olmak, firmalar tarafından belirtilen yaş aralığında bulunmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak gibi şartlar yer alıyor.

Güvenlik Görevlisi Kadrosu için Genel Şartlar

İşkur üzerinden yayımlanan Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi alım ilanlarında adaylarda aranan şartlar arasında, En az lise ve dengi okul mezunu olmak, askerlikle ilişkisi bulunmamak ve vardiyalı çalışma sistemine engel durumu olmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, seyahat engeli bulunmamak, firmalar tarafından talep edilen yaş aralığında olmak, alım yapılacak illerde ikamet eden veya edebilecek olan tecrübeli veya tecrübesiz olmak ve firmalar tarafından talep edilen sertifikaya sahip olmak.

İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel ve işçi alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar öncelikle İşkur'un resmi intenet sitesine kendilerine ait bilgileri girerek üye olmaları gerekiyor. İnternet sitesine üye olan adaylar ilanlar için verilen linkler aracılığıyla, başvuru yapmak istedikleri kadrolar için yayımlanmış ilanlara erişim sağlayabilirler.

Söz konusu ilanlar arasından kendilerine uygun buldukları ilanları belirleyen adaylar, daha sonra firmanın talep ettiği başvuru şekliyle başvurularını yapabilirler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.