65 KPSS Puanıyla Kadın/Erkek Zabıta Alınacak

65 KPSS Puanıyla Kadın/Erkek Zabıta Alınacak
Kamu kurumları yayımladıkları ilanlar ile ilgili birimlerinde personel alımlarına devam ediyorlar.

Kamu kurumları yayımladıkları ilanlar ile ilgili birimlerinde personel alımlarına devam ediyorlar. Bu haberimizde siz okuyucularımıza 65 KPSS puanıyla yayımlanan kadın ve erkek adayların başvuru yapabilecekleri Zabıta Memuru alım ilanının detaylarını aktarıyoruz.

İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre Zabıta Memuru alımı yapacağını ilan etti. 

Yayımlanan ilanda yer alan başvuru koşulları ve kadro detaylarını siz okuyucularımıza aşağıda paylaşıyoruz. 

KADRO DETAYLARI

Söz konusu Zabıta Memuru alım ilanında, İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanlığı'nın farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasından 25 personel istihdamı sağlayacağı bildirildi. İlana göre söz konusu alımlara önlisans ve lisans mezunu adaylara başvuru yapabilecek. İlanda ayrıca bazı alanlarda bölüm şartı yer alıyor. İşte eğitim şartı, 

BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda kadro detaylarını sizlere aktardığımız Zabıta Memuru alım ilanında yer alan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek.  İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanlığı'nca belirlenen o başvuru koşulları şu şekilde,

Genel Şartlar; 

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

Özel Şartlar;

İlan edilen Zabıta Memuru kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2016 yılı KPSSP3, KPSSP93 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Herhangi bir lisans programından mezun olan adayların geçerli KPDS/YDS İngilizce ve/veya Arapça sınavından en az (B) seviyesinde puan almış olması gerekmektedir. Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programından mezun olan adayların M.E.B.'den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olması gerekmektedir.

BAŞVURU EVRAKLARI

İlana başvuru yapacak adayların başvurular sırasında bazı evrakları kuruma teslim etmeleri gerekiyor. Bu evraklar arasında, Başvuru Formu, (Belediye internet sayfasında temin edilecektir.) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı, Yabancı okul mezunları için denklik belgesi fotokopisi, Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak), Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Başvuru özel şartlarında belirtilen sertifika fotokopisi.

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar başvurularını 2 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında Belediyenin kurumsal internet sitesinde (www.eyupsultan.bel.tr) yer alan başvuru formunu (Yönetmelik EK-2 Başvuru Formu) eksiksiz ve doğru olarak doldurması ve internetten doldurulan formun çıktısı ve istenilen diğer belgelerle birlikte Belediyemizin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılması suretiyle yapılacak. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.