ADLİ TIP KURUMU  72 MEMUR ALIYOR

ADLİ TIP KURUMU  72 MEMUR ALIYOR
Adli Tıp Kurumu yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını duyurmuştu.

Adli Tıp Kurumu yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını duyurmuştu. Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre yapılacağı duyurulan memur alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. 

Polis, Bekçi ve Memur Alımlarında Uygulanan Yaş Şartı 2018 Yılında Esnetilecek Mi?Adli Tıp Kurumu Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile memur alımı yapacağını duyurmuştu. 

Çeşitli kadrolarda alım yapılacağı duyurulan memur alım ilanına adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı puan esasına göre başvuruda bulunabilecekler. 

ADLİ TIP KURUMU MEMUR ALIM İLANININ DETAYLARI

Adli Tıp Kurumu yayımladığı memur alım ilanında 3 farklı kadroda memur alımı yapacağını ve bu alımlarda kurum bünyesine 72 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. Kurum tarafından yayımlanan memur alım ilanında ise alım yapılacak kadrolar, Tekniker, Mühendis ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olarak duyuruldu. 

Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre Adli Tıp Kurumu, Mühendis kadrosu için 42, tekniker kadrosu için 10 ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) kadrosu için ise 20 memur alımı yapacak. 

72 MEMUR ALIM İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI

Adli Tıp Kurumu yayımladığı memur alım ilanında ilana başvuruda bulunacak adayların kamu kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru koşullarının yanı sıra alım yapılacak unvana göre belirlenen özel koşullara da haiz olmalarını talep ediyor. 

İlan metninde yayımlanan genel ve özel başvuru koşullarını haberimizde aktarıyoruz. 

İlana, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar, Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olanlar, Askerlikle ilgisi bulunmayanlar, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmayanlar, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmayanlar, Kamu haklarından mahrum olmayanlar ve )Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması ve )Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adaylar başvuru yapabilir. 

Özel Başvuru Koşulları, 

Mühendis kadrosu için; Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Sistemleri ve Ağları, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak. 

Tekniker Kadrosu için; Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgi İşlem, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme, Telekomünikasyon, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi veya Mekatronik önlisans programından mezun olmak. 

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadrosu için; Adalet Meslek Eğitimi, Adalet Önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak. 

KPSS Şartı,

Adli Tıp Kurumu adaylarda, 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P93 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olmalarını talep ediyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu memur alım ilanına başvuru süreci 23 Şubat tarihinde sona erecek. Adaylar açıklanan bu tarihten önce başvurularını kurumun internet sayfası üzerinden "www.atk.gov.tr" elektronik şekilde yapmaları gerekiyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.