Afşin'de bayramlaşma töreni düzenlendi

Afşin'de bayramlaşma töreni düzenlendi
Afşin'de Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede bayramlaşma töreni düzenlendi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Kaymakamlığı tarafından Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Afşin'de birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.

Milli ve dini bayramların, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, kırgınlıkları unutturup kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu dile getiren Budan, bayramlaşma için gelenlere teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.

1-20180616165431.jpg

Mübarek ramazan ayının geride bırakıldığını anımsatan Budan, başta şehit aileleri olmak üzere tüm Müslümanların bayramlarını kutlayarak, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin Türkiye'ye hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise bir ramazan ayını birlikte idrak ettiklerini belirterek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

2-20180616165431.jpg

Törene, Afşin İlçe Jandarma Komutanı Tunca Ulucak, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Bahadır Taphasan, siyasi parti temsilcileri, ilçedeki kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.