AHMET ÖZDEMİR BAŞARABİLİR Mİ?

Ak Parti 2018 yılında yapılacak olan Kurultay için çalışmalarına başladı. Türkiye’nin her yerinde ilçe kongreleri yapılıyor. Bu süreçle birlikte yeni isimler de teşkilatlara kazandırılıyor.

Geçtiğimiz gün Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Göksun ilçe Başkanları ile yollarını ayırırken 3 dönem kurularına takılan Çağlayancerit İlçe Başkanına da teşekkür etti. Bu basın toplantısında Ak Partinin seçim süreci ve kriterlerini de sıralayarak çok önemli tespitlerde de bulundu.

ozdemir.jpg

Nitekim Kahramanmaraş’ta bu güne kadar iktidar olmuş her siyasi partide var olan ve yaşanan çekişmelerin, dedikoduların kendi partilerine de sirayet ettiğini ama kendisinin bununla mücadele ettiğini ve bunu da sürdüreceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Şehrin geleceği planlanır, teşkilatlar değişir ama yeter ki şehrin ahlakı ve edebi bozulmasın. Şehrin anlayışı bozulmasın. Şehrin manevi kimliği ortadan kalmasın. Bizim şehrinizin bir tarihi yapısı var. Kahramanmaraş yaşayan bir şehirdir. Bu yaşayan şehrin tarihi kimliği bozulmasın istiyoruz. Yani bir dezenformasyona uğramayalım. Kişilik olarak da şehir olarak da uğramayalım. Ben bunun peşindeyim. Size, kamuoyuna ve Allah'a bir söz veriyorum. Bu şehirde, dedikodunun, iftiranın, yalanın, dolanın ve gıybetin bitirilmesi için son derece ileri düzeyde mücadele ediyorum ve edeceğim. Ya bu mücadele beni yiyecek ya da bu mücadelenin üstüne çıkacağım ve bunun üstesinden geleceğim. Bununla ilgili sizden destek istiyorum. Mesleğinizi yapın ama insani olarak buna destek sağlayın. Çünkü bu şehrin buna ihtiyacı var."

Bunu başarır ya da başaramaz. Ancak verdiği karar ve mücadele çok önemlidir. Bizlerde elimizden geldiğince bu mücadelede İl Başkanı Ahmet Özdemir’in yanında olacağız.

SİYASİ ÇEKİŞMENİN ANA SEBEBİ NEDİR?

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir diyor ki; “ben bu göreve başladığımda Belediye Başkanı veya Milletvekili olma beklentisi içine girerek başlamadım.”

Sayın Özdemir’i dik ve kararlı yapan faktör, beklenti içine girmeden siyaset yapıyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Diyor ki;

“Geleceklerini garantiye almayı etrafını tahkim etmekte görenler yanlış yoldalar. Geleceğini garantiye almanın yolu millete hizmet için canla başla çalışmak ve millete hizmet etmektir. Siyaseti dizayn etmek değildir.”

Şimdi bu cümleden hareketle, Kahramanmaraş’ın yakın siyasi tarihine baktığımızda çok hesap içine giren isimlerin birer birer yok olup unutulduğunu hepimiz gördük.

Etrafında gelecekte siyasi rakipleri olarak gördükleri isim üzerinde iftira yapan, dedikodu yapan insanlar, o yaptıkları iftiralar kendi ayaklarına dolaşmadan ölmeyeceklerdir.

Kahramanmaraş’ta birlik ve beraberliğin tesisi ve daha çok hizmetlerin gelmesi için birlikteliğe ihtiyaç vardır. Bunun karşısındaki en büyük engel ise siyasetin tahkim edilmeye çalışılması olarak görüyoruz.

Kahramanmaraş’ta 11 ilçe var. 9 Belediye Başkanı Ak Partiden. Ak Parti İlçe Başkanları ile Belediye Başkanlarının uyumsuzlukları vardır. Ve bu sebepten dolayı da teşkilatlarda değişimler olmaktadır.

Kahramanmaraş’ta başka ilçeler ile ilgili de vatandaşın değişim beklentileri vardır.

İl Başkanı Sayın Özdemir diğer ilçeler ile ilgili süreç devam ediyor diyerek bu konuda da her şeyin bitmemiş olduğunu da söyledi.

Bakalım, Mevlam ne eyler güzel eyler.

Biz bu konuda Sayın Özdemir’e sonuna kadar destek vereceğimizi buradan ilan ediyoruz.

Başkan dik durursa bu sorun çözülür ve insanlar birbirlerine iftira atmaya korkar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet TAŞ Arşivi